Çekiç Baston – Hammer Walking Cane – kuraq works dekorasyon

Cekic--hammer-Baston-Walking-Cane-kuraq-works

Kuraq Works dekoratif ürünler üreten bir atölye olsa da ağılıklı olarak metal ve ahşap duvar dekorasyonları üzerinde durmaktadır. Kuraklık dendiğinde akla “doğa” ve “kuru olan doğal materyaller” gelir. Kuraklık her zaman kötü anlama gelmez, bir şeyleri iyileştirme fırsatı verir ve iyileştirildiğinde size çok şey katar. Boş duvarlar “Kurak araziye” benzer. Neyse ki kuraq works mekanları daha güzel hale getirmek için sürekli metal ve ahşap dekorasyon fikirleri üretiyor.

Küçük bir mottomuz var: “Motivasyon için meditasyon”

Sanatın bir çok dalında olduğu gibi El sanatları da kendini ifade etme biçimidir. Ahşap oyma vb zanaatlar: hem kendini ifade etme hem de meditasyon etkisi verir.

Gelelim baston sevdasının hikayesine.

Baston yapma fikri kendiliğinden oluşan bir durumdu. Doğayı çok seviyoruz ve fırsat buldukça ağaçların, kuşların, rüzgarın arasında dolaşıyoruz. Bu şekilde insan olmanın en saf halini kendimizde bulabiliyoruz 🙂

Gezinti sırasında müzik dinleyip, yere düşen kuru dal parçalarını elimize alıp kabuklarını soyarak anı yaşıyoruz. Henüz dumanla haberleşip, avcılık yapmaya başlamasak da “mış” gibi yaparak bu modern(!) dünyada mutlu olmaya gayret gösteriyoruz.

Yine bir gezinti sırasında soyulan dalın kalın ve büyük olduğu fark edilince “bundan iyi baston olur” heyecanına giriverdik. Baston fikri akla gelince de baston kullanan değerli bir büyüğümüz akla geldi ve ona özel doğal bir hediye hazırlamak için kollar sıvandı. Çıkış noktası, fikir, materyal kısaca her şey hazırdı. Peki ya tasarımı nasıl olacaktı?

“Yapı market” üzerinden gidilecekti ancak binlerce ürün içerisinde en uygun olanını belirlemeliydik. Bunun için de global ölçekte “üretmek” fiiline karşılık gelen Çekiç en uygun formdu.

Genel hatları belirledikten sonra yavaş yavaş oyuyoruz. O anki ruh haline ve çalışılan bölgeye göre kimi zaman gravür makinası kimi zaman maket bıçağı kimi zaman da zımpara kullanıyoruz.

Çekiç-Baston-Hammer-Walking-Cane-kuraq-works-(3)

 

 

Artık doğanın desteği yeni sahibinin yanında..

Cekic-hammer-Baston-Walking-Cane-kuraq-works

Yaşamın en saf dokunuşları seninle olsun.

 

 

Mekanları Kuraq works dokunuşlarıyla canlandırmak için, kuraq works ahşap ve metal dekoratif ürünler online satış sitesinde herkes kendine göre bir şeyler bulabilir )

Bulamazsa özel tablo tasarımı sipariş edebilir.

 

Yorumlarınla destek olmayı unutma )

İletişime geçmek için kuraq@kuraq.com adresini de kullanabilirsin.

Bir cevap yazın