DUVAR DEKORASYONLARI RUH HALİNİZİ NASIL ETKİLER?

duvar_dekorasyon_fikirleri_ve_ruh_halimiz_

Geçmişten günümüze kadar yapılan çalışmalar, duvar dekorasyonunun ruh halinizi muazzam bir şekilde etkileyebileceğini ortaya koydu. Ve bunun, özellikle de çoğu insanın belirli duvar renklerine tepki verme şekliyle, dekorun ruh halinizi büyük ölçüde etkileyebileceğini gösteren doğru olduğu kanıtlanmıştır.

Duvar dekorasyonu fikirleri, ruh halinizi ve günlük yaşam durumlarınızda eğilimlerinizin nasıl değiştiğini etkileyebilir.

Duvardaki boyanın rengi, bir sanat eserinin konumu, bir kanepenin veya sandalyenin konumu veya oturma odanızdaki aydınlatma olabilir, tasarımın tüm bu yönleri, herkesin ruh halini etkileyebilecek şeylerdir .

duvar_dekorasyon_fikirleri_ve_ruh_halimiz
duvar_dekorasyon_fikirleri_ve_ruh_halimiz

DUVAR DEKORASYON FİKİRLERİ RUH HALİNİZİ NASIL ETKİLER?

Bildiğiniz gibi, bir ruh hali ortamlarımıza ve sorunlarımıza nasıl tepki vereceğimizi belirleyen bir zihin durumu olarak tanımlanır. Ruh haliniz öfkeden mutluluğa, üzüntüye, sevinçten depresyona ve aradaki her türlü his arasında değişebilir.

Bir evde şık duvar dekorasyonu yeteneğini küçümsememelisiniz, çünkü ruh hali ile ilgili reaksiyonları tetikleyebilir. Aslında, çoğu insan boş bir duvarı anında onlara belirsizliği, üzüntüyü ve boşluk hissini hatırlatan bir duvar olarak görür.

Oturma odası için en iyi duvar dekorasyon fikirlerini kullanabilmek için, olumlu bir tepki ve yükseltilmiş bir ruh hali oluşturmak için bir evin herhangi bir yerinde nasıl kullanılabileceğini tam olarak anlamanız gerekir.

Mükemmel dekoratif dengeyi ve ruhu başarmak için, bir odanın işlevi elbette dekorasyon sırasında dikkate alınması gereken ilk faktör olmalıdır. Bir evdeki odaların her biri, reaksiyonları tetikleyebilen ve ruh halini değiştiren ayırt edici özelliklere sahiptir.

duvar_dekorasyon_fikirleri_ve_ruh_halimiz_
duvar_dekorasyon_fikirleri_ve_ruh_halimiz

RUH HALİNİZE GÖRE MUTFAK DEKORU : 

Mutfak alanında olumlu ruh hali yansıması için, açık ve hafif düşünmek hayati önem taşır. Klasik mutfak duvar dekorunun tetikleyebileceği ruh halini anlamak, parlak renklerde iyi tasarlanmış ve geniş bir mutfağın etkisini anlamaktır.
Geliştirdiğiniz duvar dekorasyonu fikirlerinin çoğu için kırmızı gibi koyu renkler kullandığınızda, güven ve pozitif enerji hissi yaratma eğilimindedirler. Bununla birlikte, çeşitli benzersiz ölçeklerde beklenmedik mutfak duvar dekoru yaratmak, sizin unutulmaz kalmanızı sağlayacaktır.

duvar_dekorasyon_fikirleri_ve_ruh_halimiz_mutfak
duvar_dekorasyon_fikirleri_ve_ruh_halimiz_mutfak

Duvar dekorasyon fikirlerinizi mutfakta bulunan günlük unsurlarla da eşleştirebilir ve mutfak alanınıza hayat getireceğinizden emin olacak dekoratif asılı duvar plakaları da kullanabilirsiniz. Mutfağınızı yeşil duvar dekoruyla şekillendirmek, daha sağlıklı yiyecek seçenekleri ve genel olarak rahat bir his uyandırmaya yardımcı olabilir. Adaçayı yeşili ve diğer renkler doğa ve sağlık ile yakın bir ilişkiye sahiptir.
Bu nedenle, çoğu iç mimar, ince ve yatıştırıcı bir adaçayı yeşili, sakinlik ve rahatlama hissini teşvik edebileceğini fark etti. Ve adaçayı yeşil duvar dekorasyon fikirleri yaşlı sakinleri olan evler ve sağlıklı gıda seçeneklerinin öncelikli olduğu herhangi bir yaşam alanı için mükemmeldir. Öte yandan, kırmızı duvar dekorasyon fikirleri misafirinizin iştahını artırmaya yardımcı olabilir ve muhtemelen hepsini yemek istemelerini sağlayacaktır.
Bu yüzden kırmızı, hem reklamlar, rezervasyonlar, ve menüler için tercih edilen bir renktir.

RUH HALİNİZE GÖRE OTURMA ODASI :

Duvar dekorasyonlarının ruh halimizi nasıl etkilediğini düşünürken , oturma odası dışarıda bırakılmamalıdır. Bu nedenle, renkleri oluşturmak istediğiniz tona uyum sağlayacak şekilde kullanmak çok önemlidir.

duvar_dekorasyon_fikirleri_ve_ruh_halimiz_oturma_odasi-
duvar_dekorasyon_fikirleri_ve_ruh_halimiz_oturma_odasi-

Oturma odasında kullanacağınız sarı renk, mutluluk ve yaratıcılık hissini uyandırabilir. Çoğunlukla enerji veren duvar dekorasyonu fikirlerine ihtiyaç duyan çok fazla ışık alan oturma odaları için idealdir. Bir oturma odasında uygulayacağınız yeşil vurgular yatıştırıcı nitelikler taşir ve dış mekandan iç mekana geçişi kolaylaştırmak için giriş yolunda kullanım için mükemmeldir.

duvar_dekorasyon_fikirleri_ve_ruh_halimiz_oturma_odasi
duvar_dekorasyon_fikirleri_ve_ruh_halimiz_oturma_odasi

Oturma odasında kullanacağınız mor renk, muhteşem ve lüks bir his uyandırır.

Öte yandan, ince bir kahverengi, rahat ve rahat bir his veren bir oturma odasında rahat bir ruh hali yaratır.

Bununla birlikte, oturma odası iç dekorunuz veya duvar tasarımınız için sadece tek bir renk seçmek zorunlu değilsiniz. Bir renk karışımı oluşturabilir ve oluşturmalısınız.

RUH HALİNİZE GÖRE YATAK ODASI :

Yatak odası günün büyük bölümünü geçirebileceğiniz bir yer olduğundan, yatak odası için duvar dekorasyon fikirlerini akıllıca düşünmek önemlidir  . Yatak odasındaki duvar dekoru renkleri pasif, aktif veya nötr olabilir. Yatak odanızdaki duvar dekorunun kişisel vizyonunuza, zevklerinize ve amacınıza uyduğundan emin olun  . Nötr renkler seçmek , bir yatak odasının daha havadar ve ferah hissetmesini sağlayabilir.

Bu da rahatlama ve huzur duygusu yaratmanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, yatak odasındaki koyu renkler sıcaklık ve sofistike bir görünüm sağlar. Yatak odası duvar dekorunuz için kırmızı gibi daha koyu renkler kullanmak odanın enerji seviyesini anında artırabilir.

Öte yandan sarı, güneşli bir günün çağrıştığı sevinci yakalayabilir ve herhangi bir odanın mutluluk hissi ile yayılmasına yardımcı olabilir. Yatak odasında duvar dekorasyonu fikirleri için mükemmel bir seçenek haline getirir. Araştırmaya göre , evdeki duvar dekorasyon fikirleri tutumumuzu ve ruh halimizi büyük ölçüde etkileyebilir.

duvar_dekorasyon_fikirleri_ve_ruh_halimiz_yatak_odasi

Bu da davranışımızı ve başkalarıyla ilişkimizi etkiler. Dört duvarla çevrili bir alanda yaşamak, çarpıcı  duvar dekorasyonu  , çevrenin ve nihayetinde evin içindeki ruh halinin düzenlenmesinde hayati öneme sahiptir.

Etkili duvar dekoru, evin daha sıcak ve daha davetkar hissetmesini sağlayabilir. Mutfaktan oturma odasına ve yatak odasına kadar, ruh halinizi istediğiniz duvar dekoru renkleri ve stilleri ile dönüştürebilirsiniz

Bir cevap yazın