2020 EV DEKORASYON TRENDLERİ

ev_dekorasyn_trendleri_2020_notr_tonlar

dekorasyon ürünleri dekorasyon ürünleri,  dekoratif ürünler dekoratif ürünler, duvar dekorasyon ürünleri, Modern ve retro dekorasyon, mutfak, oturma odası, yatak odası

İçgüdüleriniz minimalist ve modern ya da eklektik ve şık olma eğiliminde olsun, şimdi geri adım atmak, ilham almak ve sevdiğiniz bir yaşam alanı yaratmak için inanılmaz bir zaman.

Genelde hepimiz evde her zamankinden daha fazla zaman geçiriyoruz bu günlerde. İç tadilattan, en iyi mobilya motiflerine kadar, yaşadığınız alanda ruhunuzu tazelemek, çevrenizi canlandırmak ve kendinizi gerçekten evinizde hissetmek için harika tasarımlar için sizlere bazı örnekler derledik.

İçgüdüleriniz minimalist ve modern ya da eklektik ve şık olma eğiliminde olsun, şimdi geri adım atmak, ilham almak ve sevdiğiniz bir yaşam alanı yaratmak için inanılmaz bir zaman.

Kıvrımlı Şekiller

1960’lardan ve 1970’lerden ilham alan kıvrımlar ve kemerler, evinize biraz kadınlık katmanın harika bir yoludur. Tıpkı toprak tonları gibi kıvrımlı şekiller de yaşam alanınıza sakinleştirici bir yumuşaklık unsuru katabilir. Ayrıca, evinize yuvarlatılmış kenarları dahil etmek zor olmak zorunda değildir. Dairesel pencereler, kemerler, kıvrımlı duvarlar ve yuvarlak mobilyalar düşünün.

Kemer tasarımı, en beklenmedik formlara ve dekorasyon yöntemlerine izin verir. Tasarımcıların hayal gücü için geniş bir alandır. Şekil basit dikdörtgen, yarı dairesel ve yuvarlak, asimetrik olabilir.

ev_dekorasyn_trendleri_2020_kivrimli_sekiller

Çiçek Duvar Kağıdı 

Ev dekorunda geri dönüş yapan bir başka unsur da çiçek desenli duvar kağıdı. Birçok ülkede renkli ve parlak duvar kağıtları hala popüler olsa da, duvar kağıdının 80’li yıllarda bir süredir gözden düştüğünü söyleyebiliriz.

Belki de son zamanlarda duvar kağıdını yeniden ilgi odağı haline getiren özellik duvarların trendi olmuştur. Ayrıca dijital baskı, daha fazla kişinin duvar kağıdı tasarımına dahil olmasını sağladı.

Duvar kağıtlarında en çok tercih edilen, modern ve cesur tasarımlara sahip çiçek desenleri olmuştur. İşlemeye tam olarak hazır değilseniz, çıkarması kolay yapışkan duvar kağıdı seçeneklerini tercih edin.

ev_dekorasyn_trendleri_2020_çiçek_duvar_kagidi

Nötr tonlar

Sürdürülebilir mobilyalar ile nötr tonlar bu yıl iç estetiğe güzel bir şekilde hakim oluyor. Sıcak ahşaptan, doğal toprak rengi döşemeye kadar bu trendin bir avantajı, tasarım öğelerinin bir mevsimden diğerine sorunsuz bir şekilde geçmesidir. Bu eğilimin bir yolu, pişmiş toprak döşeme, kil aksanlar, el yapımı çömlekler ve kumtaşı ev aksesuarları dahil olmak üzere eski patinaların yeniden canlandırılmış popülaritesinde ortaya çıkıyor.

ev_dekorasyn_trendleri_2020_notr_tonlar

Retro dokunuşlar

Hiç kimse ahşap panelleri veya tüylü halıyı savunmasa da, ev tasarımınızı vintage vurgularla aşılamak, dolap armatürlerinde veya mutfak ve banyo aksesuarlarında küçük değişiklikler yapmak kadar kolay olabilir. Doğru kapı kollarını ve kolları seçmek gibi küçük detaylar, seveceğiniz vintage esintili bir estetiğe ulaşmak için uzun bir yol kat edebilir. House Beautiful , yılın en sevdiğimiz tasarım teriminde , retro dokunuşların çağdaş tasarımla bu karışımına ‘büyük bin yıllık’ tarz olarak dikkat çekti.

ev_dekorasyn_trendleri_2020_retro

Yuvarlak mobilya

Geçmişten ilham alan ancak yeni tasarımın taze bir infüzyonuyla, yuvarlak kenarlı mobilyalar kesinlikle kültürel bir anın tadını çıkarıyor. Çok sayıda acımasız, çağdaş ve yüzyıl ortası modern parçaların aksine, yuvarlak mobilyalar hem sofistike hem de konforu aktarabilir, bu da onu ortak yaşam alanları için eğlenceli ve davetkar bir seçim haline getirir.

ev_dekorasyn_trendleri_2020_yuvarlak_mobilya

Doğayı iç mekana getirmek

Ustalıkla saksı çiçeklerinden kapalı mini ağaçlara, iç mekan bitki yaşamı ve yeşillik eklemek, mekanınıza kişilik katmanın güzel bir yoludur . Bu eğilimle ilgili sevdiğimiz bir şey, alan veya iklimden bağımsız olarak hemen hemen her ev ortamına zahmetsizce dahil edilebilmesidir.

ev_dekorasyn_trendleri_2020_saksı_bitkliler

Bir cevap yazın