Dekorasyonunu Kendin Yap 4

16-Ayna ile Derinlik Kazandırın

Bir odayı veya dar bir mekanı ferah bir görünüme kavuşturmak için aynalardan yararlanabilirsiniz. Ayna, bir alana derinlik katmak için tercih edebileceğiniz en ideal aksesuardır. Doğru konumlandırılmış bir aynayla odanızın çok daha geniş ve ferah bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

duvar ve ayna

 

17. Harita Duvar

Duvarınızda kullanabileceğiniz bir başka seçenek ise haritalar. Haritalar genelde hep asılarak sergilenir. Ancak eski bir harita veya modern bir tasarım harita ile duvarlarınızı dekore edebilirsiniz. Seyahat etmeyi seven ve edebilen biriyseniz harita olarak kapladığınız duvarınıza yolculuklarda çekilmiş ilginç fotoğrafları sergileyebilirsiniz.

harita duvar

 

18. Duvarınızı Grafik Desenlerle Kaplayın

Boş bir duvarı grafik desenli duvar kağıtları ile bir odak parçasına dönüştürebilirsiniz. Duvar kağıtları ile boş duvarınız daha havalı görünür.grafik duvar

 

19. Mutfak Duvarınız Boş Kalmasın

Küçük mutfağınızda tencere ve tavalarınızı saklamak için yer yok mu? Üzülmeyin artık var! Metal veya ahşap ürünlerinizi düzenlemek için biraz boya ve bir kaç kanca ile her şey mümkün. Duvarınızı istediğiniz renk boya ile boyayıp asılı kancalar ile kullanışlı bir depolama alanına dönüştürün.

mutfak duvar

 

20. Dikey Bahçeyi Deneyin

Yaşayan Duvar adıyla da anılan dikey bahçeler sıradan bir peyzaj düzenlemesi gibi değil, betonlaşmaya modern bir yaklaşım olarak görülüyor. Deri,metal ve ahşap kafesli DIY ile tamamen boş duvarınız dikey bir bahçeye dönüşebilir. Evinizin içinde ya da dışında, dikey bahçelerden ilham alarak daha basit uygulamalar da gerçekleştirebilirsiniz.

dikey bahçe

Bir cevap yazın