Dekorasyonunu Kendin Yap 5

galeri duvar

21. Galeri Duvarı

Sanat keyfinizi boydan boya uzanan bir duvarla evinize taşımak istemez misiniz? Galeri duvar, bir yandan kişisel zevkinizi ve yaratıcı tarafınızı ortaya çıkarırken öte taraftan da evinizin stilini başka bir boyuta taşıyacaktır.

galeri duvar

22. Sahte Tuğla

Çıplak tuğla görüntüsünü seviyorsunuz ama biraz masraflı olduğu için cesaret edemiyorsanız bu fikir tamda size göre!  Alçıpan ile sahte tuğla görüntüsünü kendiniz yapabilirsiniz. Yada tuğla görüntülü duvar kağıtları kullanarak rustik tarzda harika duvarlar elde edebiilirsiniz.

sahte tuğla

23. Sahte Galeri Duvar

Bir galeri duvarı için ölüyorsanız ancak bir grup resim çerçevesi için bütçeniz yoksa, daha basit ve etkileyici bir seçenek düşünebilirsiniz. Mesela panolardan oluşan bir ızgara, pahalı çerçeveler veya gerekli paspaslar olmadan da bunu yapabilirsiniz.

sahte galeri duvar

24. Izgaradan Depolama Alanı Elde Edin 

Izgara panolar yatak odanıza veya salonunuza şıklık katacak, modern bir dekorasyon ürünüdür. Görüntü olarak sade dursa da, tel pano ile yaratabileceğiniz dekoratif kombinasyonlar saymakla bitmez. Birçok farklı boyutta olabilen tel panoyu ister masa üzerinde isterseniz duvara asarak kullanabilirsiniz. Zevkinize göre özgürce tasarlayabileceğiniz duvar teli vazgeçemeyeceğiniz bir dekoratif öge haline gelecek.

ızgaradan depolama alanı

25. Duvarınızda Büyük Parça Kullanmak

Sadece bir büyük renkli sanat eseriyle şık bir görüntü yakalayın! Cesur bir soyut parça, beyaz bir duvarı yeterli renk ve karakterden daha fazlasıyla besler.

duvar ve büyük çerçeve

Bir cevap yazın