Dekorasyonunu Kendin Yap 7

31. Duvarlarınıza Yaz Gelsin

Özellikle kış aylarında hep yazı özleriz. Yaz biçoğumuz için tatil, dinlenmek, deniz ve kum demek. Kışın kasvetli havasından kurtulup evinizde yazı yaşamaya devam etmek için yaz görselleriyle hazırlanmış tablolar kullanabilirsiniz..

duvarınıza yaz gelsin

32. Girişi Canlandırın

Girişler, evinizin sizi ve konuklarınızı karşılayan yüzüdür. Dekorasyonu evin diğer odalarının tasarımları arasında bir köprü özelliği taşır.  Biraz ışık ve gösterişli bir sanat eseri ile standart bir giriş duvarını saniyeler içinde parlak ve şık bir hale getirebilirsiniz.

girişinizi canlandırın

33. 3DGeometrik Kağıt

Duvarınızı farklı bir dokunuş yapmak istiyorsanız bu öneriyi göz ardı etmemelisiniz:) 3D Geometrik Kağıt Heykellerini uygulayarak herhangi bir alana renk ve doku patlaması getirebilirsiniz.

3D geometrik kağıt

34. Duvarınızda Tebeşir Kullanın

Kara tahta boyası ile hayal gücünüzü birleştirin J Bir kara tahta boyası ile boş bir mutfak duvarınızı arkadaşlarınız ve ailenizle buluşmak için daha çekici bir alana dönüştürebilirsiniz.

duvarda tebeşir kullanmak

 

35. Siyah-Beyaz Her Zaman Güzeldir

Tavandan yere uzanan galeri duvarınıza siyah-beyaz resimlerle klasik ama daha çağdaş hissi veren temiz bir ekrana dönüştürebilirsiniz.

siyah beyaz

Bir cevap yazın