Dekorasyonunu Kendin Yap 8

36. Duvarınıza Pegboardlar Yerleştirin

Bu basit aksesuarları evinizin her bölümünde kullanabilirsiniz. Pegboardların en güzel özelliği duvarda istediğiniz yerde istediğiniz yükseklikte sahip olduğunuz aksesuarları dekore edebilmenize yardımcı olmaktır.

pedboard

37. Kendi Askılığınızı Yapın

Eğer dar bir girişe sahipseniz yer kaplayan büyük portmantolar kullanmamalısınız. Onun yerine şık duvar askıları alarak kendi mini askılığınızı tasarlayabilirsiniz.

kendi askılığınızı yapın

38. Duvarınızda Ağaç Dalları Kullanın

Doğayı dekorasyona taşımak için evin dekorasyon tarzının hiç bir önemi yok, ister modern ister klasik, her yaşam alanınız için rahatlıkla tercih edilebilir ve farklılık yaratabilirsiniz. Bir adet ağaç dalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkararak evinizde gözle görülür bir değişikliğe imza atabilirsiniz.

duvar ve ağaç dalları

39. Aplikler Kullanın

Çoğunlukla yardımcı ışıklandırma unsurları olarak kullanılır aplikler. Basit ama sofistike simetrik aplikler şık bir görüntü elde etmek için en büyük yardımcılarımızdır. Eşit aralıklı ve birbirinden renkli çerçevelenen bir galeri duvarı ile duvarınızı daha modern ve şık bir hale getirebilirsiniz.

duvar ve aplik

40. Kendinize Mini Bir Köşe Yapın

Boş duvarları değerlendirmek hem basit hem çok zaman almayan bir uğraştır. Evinizdeki boş alanı değerlendirip kendinize yeni bir alan oluşturmak istemez misiniz? Küçük bir bank ve birkaç yastık ile kendinize rahat edebileceğiniz dinlenme alanı yaratabilirsiniz.

mini köşe

Bir cevap yazın